26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Oamenii străzii duși la Centrul Social. Poliția Locală caută persoanele fără adăpost

- Advertisement -

Oamenii străzii duși la Centrul Social. Poliția Locală caută persoanele fără adăpost

Gerul pătrunzător din ultimele zile a făcut ca mai multe persoane fără adăpost să ajungă pe patul de spital cu degerături sau hipotermie, însă au fost și cazuri mai grave care au dus la deces. Oamenii legii patrulează pe timpul nopții pentru a găsi și identifica pe cei în cauza și pentru a li se oferi un loc cald de dormit dar și hrană caldă.

La Hîrlău, de când a dat gerul, polițiștii locali patrulează noapte de noapte locurile publice. Au găsit mai multe persoane care au fost duse la Centrul Social acolo unde sunt cazare pe timp de noapte și unde au ocazia să facă un duș, să mănânce o ciorbă caldă și să se odihnească.

Acest bărbat de câțiva ani își petrece nopțile prin scările de bloc sau în case părăsite, acolo unde este foarte frig. Muncește cu ziua și recunoște că banii îi dă pe țigări și mai consumă alcool, de supărare că viața nu a fost mai blândă cu el. Lucian Dumitrescu a fost găsit de oamenii legii și dus la Centrul Social din localitate.

Șeful Poliției Locale din Hîrlău, Constantin Zaharia, spune că acțiunile de acest gen vor continua.

Menționăm că Centrul Social Multifuncțional din Hîrlău se află sub coordonarea Consiliului Local din oraș și este un loc destinat persoanelor necăjite și aflate la necaz.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow