Array

Oameni saraci si fara locuri de munca, la Primaria Pascani

Pascanenii saraci si fara locuri de munca cer cu disperare ajutorul administratiei locale. Cu lacrimi in ochi mai multe femei s-au plans astazi edilului ca nu au unde sa munceasca pentru o paine si nimeni nu angajeaza persoane de varsta a doua. Ajutorul social este singura solutie oferita oamenilor sarmani.

audiente

Din cauza saraciei, pascanenii vin saptamana de saptamana in audiente la Primaria Pascani pentru a cere ajutor. Astazi mai multe femei au cerut un loc de munca edilului Dumitru Pantazi. Ar munci oriunde numai ca nimeni nu mai angajeaza persoane de varsta a doua.

Singura solutie pe care o poate oferi administratia locala este ajutorul social. Astfel ca, pascanencele au fost indemnate sa isi faca dosar cu toate actele necesare pentru a primi aceasta indemnizatie.

Totodata, oamenii au cerut de la autoritati si tichete alimentare, precum cele date de Uniunea Europeana. Edilul i-a lamurit pe cetateni ca aceste ajutoare s-au dat in baza dosarelor facute de anul trecut si ca nu administratia locala a hotarat cine sunt beneficiarii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole