15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Oameni nemultumiti de cantitatea ajutoarelor alimentare gratuite

 

 

 

 

 

 

 

 

Scandal la Primaria din Cristesti. Sute de localnici s-au aratat nemultumit de cantitatea alimentelor distribuite gratuit de catre Uniunea Europeana, spunand ca sunt prea putine produse si ca nu le vor ajunge decat pentru o perioada foarte scurta de timp. Chiar daca pachetele alimentare au fost incomplete, lipsind uleiul si faina de grau, in mai putin de o ora, la punctul de distributie au venit mai mult de o suta de persoane din cei 854 de beneficiari.

De exemplu, Elena Constantin, pensionara, a inceput sa-si zica necazul reporterilor Tv Bit prezenti la punctul de distributie. Femeia spune ca are o pensie mica, de 350 de lei, iar din acesti bani isi cumpara medicamente si plateste utilitatile, pentru a nu ramane datoare statului.

Actiunea a inceput in dimineata zilei de luni, 26 noiembrie si va continua in fiecare zi a saptamanii conform declaratiei sefului Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Mihai Antonia.

Beneficiarii ajutoarelor din stocurile de intervenţie ale Uniunii Europene vor primi, în acest an 50 de kilograme de alimente, faţă de 35 cat primeau anul trecut. Fiecare persoană va primi 15 kilograme de făină, 5 kg de mălai, 0,6 kg de biscuiţi, 1,2 kg de paste făinoase, două kg de fasole boabe, 8 kg de orez, 4 kg de zahăr, două conserve de mazăre (1,5kg), două conserve de pastă de tomate (1,6 kg) şi două conserve de bulion (1,6 kg).

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow