Slider

O zi fără apă în zona Deal Pașcani, Sodomeni și Boșteni

O zi va fi întreruptă apa în zona Deal a Municipiului și suburbiile Sodomeni și Boșteni. Motivul? Se va realiza un nou branșament la Spitalul CF din Pașcani. Programarea este stabilită pentru ziua de 31 ianuarie, miercuri, începând cu orele 08:00. Amintim că în această perioadă au loc lucrări pentru a fi mutat rezervorul de apă la instituția medicală, ce se construiește pe spațiul verde. Monumentul istoric va fi demolat.

Au loc lucrări la Spitalul CF din Pașcani pentru un nou rezervor de apă care va fi mai util decât turnul de la intrarea în curtea spitalului, ce va fi distrus în acest an. Din acest motiv, miercuri mii de familii vor rămâne o zi fără apă.

„În scopul realizării unui branșament nou la Spitalul General Căi Ferate din Pașcani, miercuri 31 ianuarie 2018, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din Zona Deal a municipiului Pașcani, precum și către utilizatorii din suburbiile Sodomeni și Boșteni. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.” se precizează în comunicatul de presă al societății.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Amintim că turnul de apă de la poarta instituției medicale este construit de austrieci și este o embelă a unității. Pentru demolarea lui s-au făcut documentații iar cheltuielile se ridică la uma de 600.000 lei.

Slider