11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

O zi fără apă în zona Deal Pașcani, Sodomeni și Boșteni

O zi fără apă în zona Deal Pașcani, Sodomeni și Boșteni

O zi va fi întreruptă apa în zona Deal a Municipiului și suburbiile Sodomeni și Boșteni. Motivul? Se va realiza un nou branșament la Spitalul CF din Pașcani. Programarea este stabilită pentru ziua de 31 ianuarie, miercuri, începând cu orele 08:00. Amintim că în această perioadă au loc lucrări pentru a fi mutat rezervorul de apă la instituția medicală, ce se construiește pe spațiul verde. Monumentul istoric va fi demolat.

Au loc lucrări la Spitalul CF din Pașcani pentru un nou rezervor de apă care va fi mai util decât turnul de la intrarea în curtea spitalului, ce va fi distrus în acest an. Din acest motiv, miercuri mii de familii vor rămâne o zi fără apă.

„În scopul realizării unui branșament nou la Spitalul General Căi Ferate din Pașcani, miercuri 31 ianuarie 2018, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din Zona Deal a municipiului Pașcani, precum și către utilizatorii din suburbiile Sodomeni și Boșteni. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.” se precizează în comunicatul de presă al societății.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Amintim că turnul de apă de la poarta instituției medicale este construit de austrieci și este o embelă a unității. Pentru demolarea lui s-au făcut documentații iar cheltuielile se ridică la uma de 600.000 lei.

Alte articole

Sprijin financiar pentru o biserică de rit vechi din Târgu Frumos

Sprijin financiar important pentru un lăcaș de cult din...

Bătrână găsită fără viață într-o pădure din Sodomeni

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 86...

Un nou purtător de cuvânt la Protopopiatul Pașcani

Protopopiatul Pașcani are un nou purtător de cuvânt. Este...

Când se schimbă ora în 2023 și România trece la ora de vară

În noaptea de sâmbătă, 25 martie, spre duminică, 26...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow