10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

O zi altfel pentru prichindeii de la „I. Cantacuzino” Pașcani

O zi petrecută altfel pentru câţiva elevi de la o şcoală din Paşcani. Copiii, elevi în clasa I, au făcut clătite, au vopsit ouă pentru Paşte şi au plantat flori şi pomi. Prichindeii au avut iniţiativa şi au dus la bun sfarsit acţiunea care au propus-o, în cadrul acestei săptămâni de “Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

micii bucatari 2

Astfel, pe parcursul a câtorva ore, micuţii, elevi la Şcoală “Iordache Cantacuzino” au bucătărit şi gospodărit la Şcoală Specială din Paşcani, unitatea ce este dotată cu bucătărie şi spaţiu verde.

Cu ochii mari la ce explică profesorii, prichindeii au vopsit ouă în diferite culori şi au făcut clătite. Diana şi Giorgiana au fost mulţumite de activitate şi spun că vor ajuta mai mult în bucătăria de acasa.

micii bucatari

Nu toţi au fost foarte curajoşi. Unii dintre ei au preferat să stea pe margine şi să se uite la cum mânuiesc alţii tigaia sau cum vopsesc în culorile steagului Românei, ouăle.

De asemena, s-au jucat şi cu elevii şcolii şi au vizitat cabinetele şi laboratoarele unităţii de învăţământ.

Acţiunea s-a terminat după câteva ore de “muncă” şi mai ales de degustat bunătăţile pe care le-au făcut.

Menţionăm că în cadrul săptămânii “Şcoală Altfel” au loc sute de activităţi în toate şcolile din ţară, proiecte stabilite de comun accord între profesori şi elevi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow