8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Nu ai plătit chiria, dărâmă prăvălia

Situatie complicata pentru un interprinzator din Pascani. El a fost somat sa darame spatial comercial in care isi desfasoara activitatea, pe motiv ca nu a mai platit chirie din anul 2011. Este vorba despre vulcanizarea de pe strada Garii, aflata pe domeniul public. Mai mult, constructia a fost ridicata fara nici o autorizatie.

vulcanizare stra garii

O vulcanizare din Pascani urmeaza sa fie daramata, in urmatoarea perioada, pentru ca un mic afacerist din Pascani nu a mai platit chiria de vreo cativa ani. Barbatul a fost somat de catre Primaria Pascani sa intre in legalitate. Astazi, Costel Enache s-a prezentat la audiente, pentru a discuta cu autoritatile locale.

Vulcanizarea a avut contract cu Primaria Municipiului pana in anul 2011. Pascaneanul spune ca de atunci si pana in prezent a facut cereri de prelungire a contractului si ca nu a primit nici un raspuns, insa nici nu a prezentat vreun document in acest sens. Viceprimarul orasului, Vasile Axinte i-a cerut sa faca o contestatie la somatie, conform celor spus de purtatorul de cuvant al Primariei, Cristian Menegon.

Mentionam ca astazi au fost inscrise pe liste 17 persoane, dar s-au prezentat doar 14. Problemele lor au fost diverse, de la solicitare de locuri de munca pana la extinderea retelei de electricitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow