13.5 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

O viață mai bună: locurile de munca în străinatate

Pentru cei care isi doresc un loc de munca bine platit si nu reusesc sa se angajeze in tara, pot sa castige bani si in strainatate. Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani pune la dispozitia tuturor celor interesati locuri de munca in Spania, Norvegia, Malta, Olanda, Germania sau Austria. Sunt in jur de 200 de oferte diferentiate, atat pentru persoanele cu studii medii, superioare sau chiar necalificati.

In Norvegia, angajatorii cauta personal pentru 78 de posturi, majoritatea fiind de inginer iar salariu porneste de la 5.700 euro. Bucatari, barmani sau ospatari sunt locurile unde puteti munci in Germania, aici salariul brut pe luna pornind de la 1.700 de euro. In Olanda se cauta inginer constructii iar in Malta, persoane care sa activeze in domeniul IT, mai exact programatori seniori.

Pentru a aplica la unul din posturile de munca in strainate, inspectorii de la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca ofera consiliere. Mai mult trebuie respectate cerintele angajatorului in ceea ce privesc nivelul studiilor dar si cunoasterea limbilor straine precum engleza, germana sau spaniola. Urmatoarea etapa este depunerea CV-urilor EuroPass, modelul european in limba engleza, iar apoi vor fi selectati pentru un interviu.

Mentionam ca de la inceputul anului 2013, cinci persoane din judetul Iasi si-au gasit un loc de munca in Danemarca, la cules de capsuni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow