10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

O tigara i-a distrus o mare parte din gospodarie

Zi incendiara pentru pompierii pascaneni.

Sambata, in jurul orei 18:00, ajutati de Serviciul Voluntari pentru Situatii de Urgenta Miroslovesti, Pompierii de la subunitatea din Pascani, au intervenit pentru stingerea unui incediu in satul Verseni.

Este vorba despre un incendiu iscat la gospodaria lui Radu Moraru caruia i-au ars cinci tone de furaje, trei tone de coceni, cherestea si lemne de foc, o portiune de gard, o caruta aflata in apropierea depozitului dar si 80 de pasari ce se aflau in poiata, si animalele din grajd adica 2 bovine si 2 porci. Cand au tras linie pompierii au realizat faptul ca barbatul are o paguba de 10.000 lei.

Pompierii pascaneni au luptat ore bune cu focul, ei intervenind cu 2 autospeciale si au stabilit ca incendiul a fost provocat cel mai brobabil de o tigara aprinsa.

Tot sambata, in jurul orei 16:00 in localitatea Blagesti a luat foc un depozit de furaje. Munca de-o vara a unui localnic, Dorin Birica, a fost mistuita de flacari.

Au ars aproximativ 500 kg de furaje, focul izbucnind cel mai probabil datorita unor copii ce se jucau cu surse de aprindere in apropierea depozitului.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow