More

  O tigara i-a distrus o mare parte din gospodarie

  Array

  Zi incendiara pentru pompierii pascaneni.

  Sambata, in jurul orei 18:00, ajutati de Serviciul Voluntari pentru Situatii de Urgenta Miroslovesti, Pompierii de la subunitatea din Pascani, au intervenit pentru stingerea unui incediu in satul Verseni.

  Este vorba despre un incendiu iscat la gospodaria lui Radu Moraru caruia i-au ars cinci tone de furaje, trei tone de coceni, cherestea si lemne de foc, o portiune de gard, o caruta aflata in apropierea depozitului dar si 80 de pasari ce se aflau in poiata, si animalele din grajd adica 2 bovine si 2 porci. Cand au tras linie pompierii au realizat faptul ca barbatul are o paguba de 10.000 lei.

  Pompierii pascaneni au luptat ore bune cu focul, ei intervenind cu 2 autospeciale si au stabilit ca incendiul a fost provocat cel mai brobabil de o tigara aprinsa.

  Tot sambata, in jurul orei 16:00 in localitatea Blagesti a luat foc un depozit de furaje. Munca de-o vara a unui localnic, Dorin Birica, a fost mistuita de flacari.

  Au ars aproximativ 500 kg de furaje, focul izbucnind cel mai probabil datorita unor copii ce se jucau cu surse de aprindere in apropierea depozitului.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp