More

  O tânără din Tătăruși șefă de promoție la ”Unirea”

  Array

  Pasionată de Biologie şi cu vise mari în domeniul medical, o tânără din Tătăruși a arătat că se poate îmbina foarte bine distracţia şi învăţătura. La final de liceu se poate mândri cu multe note de 10 şi titlul de şefa promoţiei 2016, cu media 9,67 de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea”.

  Ana Dumitriţa Dogariu, are 18 ani şi visează să devină medic. Tânăra este mândră de rezultatele obţinute şi spune că a muncit foarte mult pentru a obţine acest titlu. Dintre materiile studiate cele mai mari bătăi de cap iau dat algoritmi şi funcţiile, iar cele mai frumoase ore erau de Biologie.

  Fizibil emoţionată, adolescenta mărturiseşte că îi vor lipsi profesorii şi colegii, iar dacă ar fi să dea timpul înapoi să fie în clasa a nouă nu ar schimbă absolut nimic din experienţa trăită.

  Pentru clasa a VIII a titlul de cel mai conştiincios elev a mers la Emanuel Maxim. Acesta spune că va urma cursurile aceleaşi şcoli şi pentru învăţământul liceal.

  Au fost felicitaţi alţi 3 elevi care au obţinut rezultate remarcabile în funcţie de profilul urmat. Şefa promoţiei la profilul real a fost Mihaela Crișmăriuc, la tehnic titlul de cel mai bun a fost obţinut de George Florescu, iar la economic Dionisie Gâşcă.

  Reamintim că astăzi absolvenţii claselor a XII a şi a VIII a de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” au avut cursul festiv. Evenimentul a fost organizat la Casa de Cultură “M.Sadoveanu” din municipiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI