More

  O tânără din Heleșteni șefă de promoție la Liceul “N. Iorga”

  Array

  A ajuns în urmă cu 4 ani la un liceu din Paşcani şi nu s-ar fi gândit vreodată că munca, pasiunea şi dăruirea să îi va aduce titlul de cea mai bună la şcoală. Este vorba despre o adolescentă din comuna Heleșteni, care, la sfârşit de liceu se poate mândri cu rezultate excepţionale.

  O tânăra din Heleșteni este şefa promoţiei 2016 la Liceul Economic ”N. Iorga” din Paşcani. Cosmina Bordea, are 18 ani, este elevă în clasa a XII a B la profilul Turism şi Alimentaţie publică şi este din Oboroceni.

  Emoţionată, adolescenta povesteşte că este pasionată de economie. Nu şi-a propus să aibă medii mari, dar pentru că i-a plăcut să înveţe a reuşit să se facă remarcată dintre cei 53 de colegii, având media 9.46 pe toţi anii de liceu.

  Când priveşte spre viitor, tânăra nu este decisă. Ar vrea să urmeze cursurile Academiei de Poliţie, însă pasiunea sa pentru turism o îndreaptă spre acest profil în care a lucrat în perioada vacanţelor de vară.

  Oriunde o vor călăuzi paşi, Cosmina spune că va reveni cu drag să îşi viziteze dascălii, iar satul natal rămâne locul cu cele mai frumoase amintiri.

  Şi profesorii au numai cuvinte de laudă la adresa adolescentei. Aceştia spun că tânăra s-a făcut remarcată la numeroase concursuri şcolare, mai ales cele în domeniu, dar, pe lângă rezultatele deosebite de la învăţătură, Cosmina iese în evidenţă cu modestia şi buna creştere, valori insuflate de părinţi.

  Reamintim că promoţia 2016 a Liceului Economic ”N. Iorga” a însumat un număr de 53 absolvenţi. Aceştia şi-au luat rămas bun de la profesori printr-un curs festiv care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Clubul Copiilor din Municipiu.

  Foto: Cosmina Bordea – absolventă promoția 2016

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Profesori ieşeni au realizat un ghid care-i ajută pe elevi să înţeleagă valoarea banil

  Profesorii din întreaga ţară care sunt dornici să ajute elevii să înţeleagă valoarea banilor şi importanţa economisirii, investiţiilor şi planificării financiare, indiferent de disciplinele...

  Permis anulat pe europeană: beat criţă la ceas de seară

  Un tânăr beat criţă a fost prins la volanul unui autoturism, pe drumul european, lângă Târgu Frumos. El a fost oprit în trafic de...

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI