10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

O TÂNĂRĂ ARE NEVOIE DE 5.000 DE EURO PENTRU A-ȘI SALVA VIAȚA

Ce inseamna 5000 euro? Pentru o femeie, acestia bani reprezinta dreptul la viata. Are 32 de ani, este casatorita si impreuna cu sotul ei au o fetita, care este lumina ochilor ei. Lupta ca sa traiasca si sa-si vada copilul fericit este din ce in ce mai mare. Vrea ca Marta sa creasca alaturi de mama si tata. Aceasta femeie are nevoie de ajutorul dumneavoastra ca sa poata trai, are nevoie de 5.000 de euro.

familia moglan

Dana Moglan a trait pana acum cateva luni cu grijile de zi cu zi. Muncă, casă si educarea copilului. Locuieste in suburbia Gastesti. De curand a terminat casa, sotul fiind plecat la munca in strainatate. Insa nu a apucat sa se bucure de gospodarie, pentru ca a aflat ca are o tumoare drept in piept. De luni de zile umbla pe la medici. Face investigatii. Daca nu se intervine in cateva zile, boala galopeaza. Are mare nevoie de 5.000 de euro pentru a putea face operatia.

fam moglan raza

Dureri in cosul pieptului au aparut in urma cu cateva luni. Nu a crezut ca este ceva grav. A pus totul pe seama stresului si oboselii de la munca si de acasa. Cand i-a aparut si o crescatura, mai intai sub forma unei nuci, s-a dus la medic. Nu i-a fost gasit nimic. I-au fost recomandate tot felul de unguente.

Insa fara nici un rezultatul. Umflatura crestea din ce in ce mai mult. A ajuns pentru investigatii la medici din Iasi. Aici i s-a facut biopsie si i-a pus diagnosticul: tumoare sternala, de tip benigna.

Adica se poate vindeca. Insa nu are bani suficienti pentru operatie programata peste cateva zile. Sotul, cu ochii in lacrimi, roaga cetatenii sa-i ajute si sa nu-i judece.

Familia Moglan – Dana, Costel si Marta locuiesc in suburbia Gastesti. Numai ea munceste la un depozit din Pascani, pe un salariu mediu. Sotul abia ce s-a intors din strainatate. Fetita are 7 ani si este la scoala.

Pentru cei cu suflet mare si care vor sa-i ajute, chiar si cu cativa lei pot depune in contul deschis la Banca Comerciala din Pascani – RO51RNCB0176121969980001BCR.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow