-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

O șoferiță beată a ajuns cu mașina în lacul Ciric. Un polițist a salvat-o

O șoferiță a ajuns sâmbătă cu mașina în lacul Ciric.

Mașina a fost scoasă din lacul Ciric după o intervenție de 5-6 ore. Ea a fost scoasă din autoturism de către un polițist local, Neculau Cristian de la Biroul Circulație din cadrul Poliției Locale.

Femeia consumase alcool înainte de a se urca la volan. Nu s-a stabilit dacă a fost o tentativă de sinucidere sau un accident. Martorii spun că aceasta a declarat că a vrut să-și pună capăt zilelor.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul ca un auto a părăsit partea carosabila și a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fața locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apă de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Incidentul s-a produs la amiază, în jurul orei 12:30 – 13:00. Autoturismul, un Volkswagen, încă este în apă la ora transmiterii acestei știri (13:45).

Au fost trimise la fața locului echipaje de prim ajutor.

Reprezentanții Sandra Trading au fost impresionați de gestul polițistului și au anunțat imediat după eveniment că doresc să îl recompenseze.

„Felicitari Politistului care a salvat o viata . Firma Sandra Trading doreste sa-l premieze pe salvator cu 1000 Euro . Il invitam la sediul firmei noastre marti 29 iunie intre orele 12-17 . Bravo !!!”, este mesajul postat pe Facebook.

Primarul Mihai Chirica l-a felicitat pe polițist.

„Îl felicit pe polițistul local pentru curajul și promptitudinea cu care a reacționat, salvând astfel un seamăn! Cu astfel de oameni adevărați Poliția Locală Iași își va dobândi prestigiul și respectul pe care ni le dorim cu toții”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow