18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

O seară altfel. Recitări de poezii într-un bar din Pașcani

 

V-ați imaginat că într-un local unde se bea și se mânâncă se poate recita poezii? Ei bine, câțiva tineri de la Asociația Șansa din Pașcani au arătat că se poate. Ei au fost aplaudați de către cei prezenți în sală pentru emoția pe care au transmis-o. Și pentru că evenimentul a fost un succes, vineri va avea loc o nouă ediție.  

Poezii de dragoste și pentru mama, deoarece luna martie este considerată luna femeii. Pe parcursul a câtorva ore, voluntarii de la Asociația Șansa 2010 din Pașcani au pregătiti o seară altfel, intr-un local din Pașcani. Cei prezenți s-au arătat surprinși de inițiativă și spun că asemenea evenimente ar trebui organizate mai des.

Și pentru că emoția se transmite și prin cântec, cei mai talentați au cântat live melodii pentru mama. Tinerii au fost acompaniați și la chitară.

Președinta Asociației, profesor Mihaela Spiridon i-a anunțat pe cei prezenți că duminică, 13 martie, membrii Șansa 2010 se vor întâlni pentru a schimba conducerea, deoarece ea face parte dintr-un partid politic.

Amintim că, periodic membrii și voluntarii de la Asociația Șansa 2010 organizează evenimente culturale, artisitice sau dezbateri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow