19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

O școală își va schimba numele

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Începând cu toamna acestui an o şcoală din apropierea municipiului Paşcani îşi va schimba numele. Astfel cu ocazia împliniri a 150 de ani de învăţământ ruginoșean care a fost sărbătorit pe 17 decembrie 2015 s-a hotărât ca Şcoala Gimnazială din localitate să se numească Şcoala Gimnazială A. I. Cuza ca un omagiu adus domnitorului.

Consiliul administrativ al şcolii a înaintat propunerea pentru a fi analizată de consilierii locali, iar în şedinţa ordinară de pe 25 februarie a.c. a fost votat afirmativ proiectul privind schimbarea denumirii şcolii.

De asemenea, conducerea şcolii împreună cu şefa Muzeului Memorial A. I. Cuza au demarat un proiect cu durata de doi ani care îşi propune activităţi comune între aceste instituţii prin care se urmăreşte apropierea elevilor de istoria comunei.

Reamintim că prima şcoală din Ruginoasa a fost deschisă pe 20 ianuarie 1865. În acest an şcolar sunt înscrişi la cursuri 316 copii cu vârste între 6 şi 15 ani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI