22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

O săptămână până la Zilele Municipiului Pașcani. Parc de distracții doar pentru cei mici

Zilele Municipiului Pascani din acest an vor fi cele mai saracacioase din ultimii ani in ceea ce priveste parcul de distractii. Din lipsa de spatiu, vor fi echipamente pentru copiii cu varsta de pana la zece ani, la decizia comisiei de organizare. Joi, 21 iulie, agentii economici care detin astfel de ansambluri si au depus cereri pentru a participa la sarbatoarea Pascaniului, au venit la ultima sedinta de organizare a evenimentului pentru a prezenta echipamentele pe care le vor aduce.

Potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi, au fost depuse 102 cereri din partea tuturor agentilor economici, iar o parte, care tin de parcul de distractii, au fost analizate in cadrul intrunirii. Vor fi acceptate doar echipamentele de mici dimensiuni, cum sunt trenuletele pentru copii, toboganele gonflabile sau tombole cu jucarii.

S-a ajuns in aceasta situatie deoarece in acest an Zilele Municipiului Pascani vor fi organizate in fata Primariei, iar spatiul alocat pentru parcul de distractii este mult mai mic decat cel care era, de exemplu, pe stadionul municipal.

De precizat este faptul că spectacolele vor avea loc în piațeta din fața Primăriei, iar zona de tarabe va fi pe strada Ștefan cel Mare, începând din fața Parchetului și până în apropiere de Casa de Cultură pe un singur sens de mers.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 29 iulie 2022, ora 10.00, la sediul administrației locale. Spectacolele din cele trei zile vor începe de la ora 18:00 si vor dura până la 23:30 și vor debuta cu interpreți pășcăneni.

În ceea ce privește categoria artiștilor naționali, situația este în felul următor: vineri vor evolua Angelica Flutur, Beatrice Ducă, Cristinel Iordăchioaia și D.J. Deny, sâmbătă – Viorica Macovei, Grupul Etnofolcloric Plăeșii, Dya și Feli, iar duminică – Margareta Clipa, Alexandru Brădățan, Randi și Smiley.

În ultima zi de sărbătoare, după ultimul artist, va avea loc un foc de artificii timp de 12 minute.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow