More

  O saptamana libera pentru bugetari in perioada 1mai-6 mai?

  Array

  Bugetarii ar putea avea, in acest an, o mini-vacanta intre 1 si 6 mai. Propunerea apartine agentiilor de turism, care au cerut ca ziua de 1 mai, care pica miercuri, sa fie legata de mini-vacanta de Paste (4, 5, 6 mai).

  Daca premierul Victor Ponta si Guvernul Romaniei accepta propunerea facuta de Agentia Nationala a Agentiilor de Turism si Asociatia Litoral-Delta Dunarii, zilele de 2 si 3 mai vor fi declarate ZILE LIBERE nationale. Astfel, bugetarii ar putea intra in vacanta la finalul zilei de 30 aprilie si ar urma sa revina la serviciu pe 7 mai.

  „Conform traditiei, litoralul romanesc este destinatia-vedeta pentru mini-vacanta de 1 mai, care in acest an, printr-o conjunctura fericita, cade in aceeasi saptamana cu Pastele. Mini-vacanta de sase zile ar stimula turismul in Romania, ceea ce ne-ar permite sa dam un start excelent sezonului estival 2013″, a precizat presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, intr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Asociatiei.

  ZILELE LIBERE de 2 si 3 mai ar urma sa fie recuperate pe parcursul anului 2013, mai arata Martin.

  Asociatia Litoral-Delta Dunarii a inaintat deja Ministrului Turismului, Maria Grapini, si autoritatilor locale mai multe propuneri de evenimente care sa aiba loc in perioada 1-6 mai.

  In 2013, patru dintre cele 12 ZILE LIBERE legale cad in weekend. Iata toate cele 12 zile libere din 2013:

  1 mai (miercuri) – Ziua Muncii
  5 mai (duminica), 6 mai (luni) – Pastele
  23 iunie (duminica), 24 iunie (luni) – Rusalii
  15 august (joi) – Adormirea Maicii Domnului
  30 noiembrie (sambata) – Sfantul Andrei
  1 decembrie (duminica) – Ziua Nationala a Romaniei
  25 decembrie (miercuri), 26 decembrie (joi) – Craciunul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet