15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

O săptămâna de refacere la preţuri mici

O săptămâna de refacere în staţiunile balneare cum ar fi “Hai la băi” sau “Decada Balneară” – sunt programe de refacere şi tratamente în staţiuni din România pentru sezonul ce stă să vină. Aceste programe se bucură de mare interes din partea celor care doresc să-şi petreacă o minivacanţa de tratament şi refacere în staţiunile balneare.

Păşcănenii şi nu numai au prins gustul minivacanţelor mai ales în staţiunile balneare din ţara noastră. Astfel, cei care doresc să beneficieze de programe de refacere şi întreţinere a sănătăţii în extrasezon pot opta pentru oferta Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) care a lansat o nouă campanie a programelor destinate valorificării capacităţilor de cazare şi tratament din staţiunile româneşti.

Programele balneare cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2 şi 3 stele. Tarifele pentru aceste programe sunt extrem de prietenoase, accesibile tuturor categoriilor sociale ( pensionari, studenţi, dar şi persoane active cu venituri mai reduse).

Campania este valabilă în perioada 15 septembrie — 15 decembrie 2015 şi include programele ‘O săptămâna de refacere’, ‘Hai la băi!’, ‘Decadă balneară’ şi ‘Wellness balnear’.

Pentru programul ‘Decadă balneară’, preţurile pentru un pachet de 10 zile (9 nopţi cazare) cu pensiune completă, minim 7 zile tratament cu două proceduri/zi încep de la 710 lei/persoană, la un hotel de 2 stele şi de la 830 lei/persoană la un hotel de 3 stele.

Cei care optează pentru programul ,,Hai la băi!’ vor plăti pentru 6 zile (5 nopţi cazare cu pensiune completă), 2 proceduri/zi şi 5 zile de tratament, de la 625 lei/persoană la un hotel de 2 stele şi de la 750 lei/persoană, la un hotel de 3 stele.

Pentru programul ,,Wellness balnear’, preţurile pentru un pachet de 3 nopţi de cazare, 2 zile demi-pensiune, 1 masă festivă, acces la piscine/saună/sala de sport, 2 proceduri tip wellness, încep de la 625 lei/persoană la un hotel de 3 stele şi 650 lei/persoană la un hotel de 4 stele.

La programe participa unităţi de cazare din Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Băile Olăneşti, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Geoagiu Băi, Lacu Sărat, Moneasa, Pucioasa, Sângeorz-Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Stana de Vale, Turda, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow