14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

O saptamana de rasfat, pentru pascanenii cu venituri mici, in statiunile balneare

Ce poate fi mai placut dupa o saptamana de lucru si stres decat un weekend de relaxare la piscina, masaj si tratamente SPA? Probabil nimic… sau poate doar o saptamana intreaga de rasfat! Indiferent daca timpul liber va permite doar un week-end sau sunteti mai norocos si va puteti lua o vacanta mai prelungita.

Agentiile de turism vin cu oferte in acest sens. Asadar, la program participa aproape 40 de hoteluri din statiunile balneare romanesti care ofera pachete de servicii la pret redus. Statiunile sunt Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sangeorz-Bai, Saturn, Stana de Vale, Eforie Nord, Lacul Sarat, Slanic Moldova, Moneasa, Turda si Vatra Dornei.

De exemplu O saptamana de refacere in statiunile balneare: varianta cu mic dejun include 6 nopti de cazare, doua proceduri de tratament pe zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale, la un tarif pentru o persoana in camera dubla de 330 de lei pentru un hotel de doua stele si 360 de lei pentru trei stele.

Decada balneara: cei care aleg aceasta varianta beneficiaza de 9 nopti de cazare, pensiune completa pe durata sejurului si tratament minim 7 zile, cu cate doua proceduri pe zi, plus o consultatie medicala la inceputul sejurului. Tarifele la un hotel de doua stele sunt de 710 lei de persoana pentru un sejur, iar la o unitate de trei stele cresc la 830 de lei de persoana.

Hai la bai!: pachetul include 6 nopti de cazare cu pensiune completa, doua proceduri pe zi (minim 5 zile de tratament) si o consultatie medicala. Pentru hotel de doua stele pretul pachetului este de 625 de lei de persoana, iar la trei stele costul se ridica la 750 de lei. ziarulorizont.info

Alte articole