15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

O profesoara s-a plimbat cu cadavrul sotului in pungi. Capul colonelului a fost gasit in apartament

Descoperire macabră la Târgu Frumos. Noaptea trecută poliţiştii au găsit bucăţi dintr-un cadavru în apropiere de Piaţa agroalimentară din oraş. Din primele cercetări este vorba de un bărbat din Roman ucis de soţie. Corpul neînsufleţit a fost transportat în saci de la Român.

Clipe de groază ieri noaptea, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112. Poliţia Locală din Târgu Frumos a fost anunţată de un taximetrist că o femeie la ora două noaptea transportă trei saci îb zona pieței din care iese un miros  îngrozitor. Oamenii legii s-au depalsat la faţa locului şi în urma controlului au constatat că în saci era un cadavru de om tăiat în bucăţi, curăţat de organele interne și genitale și fără cap. Femeie era în stare de şoc şi nu a putut spune ce s-a întâmplat dar poliţiştii au aflat că este din Român.

La faţa locului au sosit şi procurorii criminaliști. Femeia a fost arestată pentru audieri. Din primele cercetări reiese că ea şi-ar fi omorât cu sânge rece soţul, în urmă cu câteva zile. În casă nu au fost găsite urme de sânge însă capul era ascuns într-o găleată , învelit întru-un ziar.

P1310153

Ana Zaharia de 64 de ani, autoarea odioasei crime este profesor de geografie. Soţul ei era colonel în rezervă. Nimeni nu îşi explică cum s-a întâmplat o astfel de tragedie. Vecinii povestesc că cei doi soţi au fost văzuţi împreună la cumpărături cu o zi înainte .

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor acestui evenimet. Cel mai probabil femeia va rămâne în arest până când judecătorii vor hotăra pedeapsa conform legii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow