More

  O pășcăneancă joacă intr-un serial la Antena 1. Lansarea e sâmbătă

  Array

  O păşcăneancă joacă într-un serial ce va fi difuzat pe un post naţional care va avea lansarea sâmbătă, pe 12 decembrie. Este vorba despre Lorena Luchian, actriţa de teatru şi film, dar şi cântăreaţa ce va juca alături de nume mari ale cinematografiei româneşti.

  lorena luchian

  Păşcăneancă Lorena Luchian este una dintre actriţele ce va juca în serialului „Camera Cafe”. Lansarea va avea loc sâmbătă, la ora 12.30 pe Antena 1. Serialul de comedie este produs de televiziunea din Băneasa şi îi are în rolurile principale pe Stela Popescu, Carmen Tănase şi Cosmin Seleşi. Le lista actorilor se mai află Adriana Trandafir, Doru Ana sub bagheta lui Gheorghe Colceag actor şi regizor român de teatru şi film. Lorena va avea rol principal.

  „Camera Cafe” este o producţie al cărui format vine din Franţa şi a debutat în anul 2001. De atunci, serialul de comedie a fost produs în 26 de ţări. Mai mult, Lorena va avea rol şi în emisiunea “În Puii mei”, cu Mihai Bendeac difuzată pe acelaşi post tv.

  Tânăra în vârstă de 24 ani este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti – UNATC, clasa lui Adrian Titieni.

  Cel mai recent premiu a Lorenei Luchian este cel din această vară, în cadrul Galei Absolvenţilor UNATC 2015 – Master pentru cea mai bună actriţa în rol secundar – Nina (Pescăruşul de A.P. Cehov). Din juriu a făcut parte şi Oana Pellea alături de alţi actori de renume, scenografi, coregrafi etc.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp