More

  O pășcăneancă în finala „Belgienii au talent” – VIDEO

  Array

  O pascaneanca are Belgia la picioare. Tanara de 14 ani a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea ei si a ajuns in finala la „Belgienii au talent”. Ramona Sulita are mari sanse sa castige marele premiu de 50.000 de euro duminica, 1 decembrie in ultima editie din acest sezon. Originara din Pascani, adolescenta canta de cand avea 3 ani, iar cand vine vorba de viitor recunoaste ca ar tenta-o, pe langa muzica, si o cariera de jurnalist.

  Cu o interpretare a melodiei celebrei cantarete Adele, Ramona si-a asigurat un loc in finala care va avea loc duminica aceasta. Juriul a fost pur si simplu fascinant de talentul tinerei. Si au tinut sa ii multumeasca pentru momentul pe care l-a oferit, chiar in romana.

  Extrem de emotionata la auditii, in semifinala Ramona a cucerit pur si simplu scena. La semifinala, Ramona a venit insotita de mama, dar si de sora ei.

  Nu este prima oara cand Ramona ajunge in semifinala unui concurs important. Dupa ce s-a mutat in Belgia, romanca a participat la concursul „Disney Channel Talent.”

  „Muzica este viata mea” a declarat Ramona pe site-ul concursului. Canta de cand avea 3 ani, iar un an mai tarziu a inceput sa ia lectii de muzica si sa participe la concursuri in Romania.

  Cand a aflat ca va merge in finala, talentata romanca a izbucnit in plans. Pentru cea mai importanta reprezentatie din concurs, adolescenta a decis sa tina secreta melodia pe care o va interpreta. A marturisit doar ca va fi vorba despre piesa unei cantarete pe care o apreciaza foarte mult.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI