22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

O păşcăneancă a scăpat de acuzaţia de trafic de droguri

droguri pascaniProcurorii DIICOT au primit o ultimă lovitură în dosarul unei păşcănence acuzate că ar fi dealer de stupefiante. În faţa judecătorilor au fost trimişi Bogdan Lungu şi Carmen Melania Blejan, după ce în septembrie 2010, doi tineri au fost descoperiţi de poliţişti drogându-se, în apropierea gării.

O patrulă i-a văzut pe cei doi cum fumau dintr-o ţigară confecţionată artizanal, iar când i-au percheziţionat, au mai găsit 24 de grame de canabis.

Anchetatorii au pornit pe urma drogurilor şi au aflat că Lungu le vindea. Mai mult, investigatori sub acoperire au
cumpărat de la acesta 14,5 grame de canabis. Potrivit procurorilor, stupefiantele neguţate de Lungu erau păstrate şi în casa lui Blejan. Femeia a spus însă că de fapt canabisul era doar pentru consumul propriu.

Judecătorii Tribunalului l-au condamnat pe Lungu la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc. În schimb, Blejan a fost achitată, pe motiv că faptei îi lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii.

Procurorii au făcut apel şi apoi recurs, iar dosarul a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acum, judecătorii ICCJ au respins recursul DIICOT, bătând în cuie sentinţa Tribunalului.

Sursa:evenimentul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow