More

  O păşcăneancă a scăpat de acuzaţia de trafic de droguri

  Array

  droguri pascaniProcurorii DIICOT au primit o ultimă lovitură în dosarul unei păşcănence acuzate că ar fi dealer de stupefiante. În faţa judecătorilor au fost trimişi Bogdan Lungu şi Carmen Melania Blejan, după ce în septembrie 2010, doi tineri au fost descoperiţi de poliţişti drogându-se, în apropierea gării.

  O patrulă i-a văzut pe cei doi cum fumau dintr-o ţigară confecţionată artizanal, iar când i-au percheziţionat, au mai găsit 24 de grame de canabis.

  Anchetatorii au pornit pe urma drogurilor şi au aflat că Lungu le vindea. Mai mult, investigatori sub acoperire au
  cumpărat de la acesta 14,5 grame de canabis. Potrivit procurorilor, stupefiantele neguţate de Lungu erau păstrate şi în casa lui Blejan. Femeia a spus însă că de fapt canabisul era doar pentru consumul propriu.

  Judecătorii Tribunalului l-au condamnat pe Lungu la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc. În schimb, Blejan a fost achitată, pe motiv că faptei îi lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii.

  Procurorii au făcut apel şi apoi recurs, iar dosarul a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acum, judecătorii ICCJ au respins recursul DIICOT, bătând în cuie sentinţa Tribunalului.

  Sursa:evenimentul.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI