More

  O nouă zi LIBERĂ pentru români! Uite când ar putea fi!

  Array

  Angajaţii români ar putea avea în curând o nouă zi liberă.

  Parlamentarii au fost luați ieri cu asalt de zeci de copii care au ținut să își spună dorințele în fața aleșilor. Dar cum aceștia nu au catadicsit să vină la muncă, micuții i-au ”bombardat” cu scrisori în care își cer drepturile.

  ”Dragă Doamnă/Domnule Parlamentar, de 1 iunie aș vrea ca eu și părinții mei să avem liber ca să petrecem timp împreună. Am putea merge în parc,dacă e frumos afară .dacă e urât afară, mergem la cinematorgrasf sau gătim ceva toți trei”, le-a scris aleșilor Antonia, în vârstă de 10 ani.

  ”Vă rugăm să faceți posibil ca 1 iunie să fie zi liberă pentru noi mși părinții noștrii, deoarece pentru noi cea mai frumoasă zi și cea mai frumoasă petrecere e aceea împreună cu părinții”, le scriu copii parlamentarilor.

  În Parlament există un proiect de lege privind declararea zilei de 1 iunie ca zi nelucrătoare, dar aleșii nu au avut timp să-l studieze, așa că, în acest an, Ziua Copilului nu va fi liberă, potrivit realitatea.net.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp