0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

O noua tragedie pe Siret. O studenta la Drept si bunicul ei s-au inecat in apropiere de Stolniceni – VIDEO

O noua tragedie in apele Siretului. Sambata 10 august, a.c., in jurul orei 18.00 doua persoane s-au inecat in apropiere de comuna Stolniceni Prajescu. Este vorba despre Andreia Scripcaru, o tanara in varsta de 23 de ani, studenta  in ultimul an la Facultatea de Drept si bunicul ei  Andries Iordache, in varsta de 78 de ani.

Pentru salvarea lor, la fata locuui s-au deplasat pompierii, echipajele de la Ambulanta dar si un elicopter SMURD. Cei doi se indreptau spre casa cu o caruta de pietris luat de pe malul apei, impreunca cu alti doi copii.

La un moment dat au oprit sa se racoreasca. Copii s-au balacit pe malul apei insa tanara a intrat in Siret si a fost luata de ape. Bunicul ei a sarit sa o salveze dar a sfarsit in mod tragic, corpul sau fiind cautat si acum de scafandri.

Doi pescari au vazut cele intamplate si au sarit in ajutorul lor. Au reusit sa o scoata la mal doar pe tanara care si la acesta ora se afla in coma. Medicii sositi la fata locului au incercat timp de aproape o ora sa salveze viata tinerei dar nu au reusit.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow