More

  O noua societate de salubritate la Harlau. Fostul operator intra in insolventa

  Array

  O noua societate de salubritate In orasul Harlau. Ieri, in sedinta legislativului local consilierii au aprobat cu majoritate de voturi infiintarea unei noi societati de salubritate , Ecosalubris SA. Asta deoarece operatorul actual, ECO SAL SA are conturile blocate din cauzaz datoriilor si este la un pas de a intra in insolventa. Pentru a avea capacitatea de a supravietui noua societate va functiona si in comunele Deleni, Scobinti, Cotnari si Ceplenita, adminsitratiile de acolo fiind membri fondatori. Pana la intocmirea tuturor docuemntelor cetatanii isi vor achita facturile tot la vechea societate urmand ca noul operator sa reinnoiasca contractele cu beneficiarii.

  Propunerea primarului Cernescu a starnit reactii in randul consilierilor locali. Unii au cerut lamuri in legatura cu functionare celor doua societati, pana la dizolvarea celei care se afla in pragul falimentului.

  In acelasi context primarul Cernescu a propus ca noua societate sa fie condusa de Constantin Stefanuca, cel a preluat sefia ECO SAL si a incercat sa o scape de faliment. Edilul orasului l-a laudat pentru actiunile sale si l-a criticat pe fostul director pentru o serie de decizii manageriale.

  In replica unii consilieri locali i-au cerut primarului sa scoata postul la concurs iar numirea noului director sa fie facuta pe baza unui concurs de proiecte de management.

  Pana la urma proiectul a fost aprobat in forma prezentata de primar, noua societate urmand sa functioneze cel mai probabil de anul viitor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp