More

  O noua societate de salubritate, la Harlau. Fosta societate a intrat in insolventa

  Array

  De la inceputul anului in orasul Harlau functioneaza o noua societate de salubritate dupa ce anul trecut consilierii locali au aprobat o hotarare in acest sens. Este vorba despre SC Ecosalubris Harlau care va presta servicii si in comunele Deleni, Scobinti, Cepelnita si Cotnari. Ea a inceput sa functioneze din punct de vedere juridic din data de 07 ianuarie 2013, prin preluarea salariatiilor de la fosta societate de salubritate. Totodata reprezentantii noii societati au inceput sa incheie contracte pentru colectarea si transportul gunoiului menajer cu cetatenii si agentii economici, vechile contracte nemaifiind valabile.

  Directorul societatii, Constantin Stefanuca sustine ca noua societate de salubritate va fi mult mai eficienta iar preturile vor fi mai mici, deoarece isi desfasoara activitatea nu numai la Harlau ci si in comunele invecinate . De exemplu persoanele fizice vor plati fiecare cate 5 lei pe luna, iar persoanelor cate 52 lei/metru cub.

  Mai mult ar urma sa fie achizitionate utilaje din credite bancare , investitii care nu au fost posibile la vechea societate din cauza datoriilor.

  Mentionam ca decizia de a functiona o noua societate de salubrizare a fost luata in sedinta de Consiliul Local din data de 31 octombrie 2012. Asta dupa ce, fosta societate ECO SAL SA a intrat in insolventa din cauza datoriilor catre bugetele de stat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet