4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

O nouă sesiunea de finanțare pentru bisericile din Pașcani

S-a dat startul pentru o noua sesiune de finantare a ONG-urilor din Pascani, care au insa domeniul de activitate “culte”. Asadar, bisericile din oras, care nu au obtinut pana acum bani din prima transa isi pot depune proiectele pana la 7 noiembrie a.c., suma alocata fiind de 2 miliarde jumatate, plus aproximativ 400 de milioane ramasi din prima sesiune. Banii provin dintr-o rectificare bugetara, iar in sedinta de luna viitoare urmeaza sa fie aprobate finantarile nominale.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile definanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow