2.4 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

O nouă ședință pentru sensurile giratorii de pe strada Ștefan cel Mare

O noua sedinta informala privind amenajarea a trei sensuri giratorii pe strada Stefan cel Mare, la iesirea din Pascani, in zona unde urmeaza sa fie amenjat noul centru comercial.

Discutiile au avut loc miercuri, 28 aprilie, la sediul Primariei, intre reprezentantii administratiei locale si beneficiarii investitiei: Lidl, noul centru comercial si Marvio SRL. Solutia avizata in comisia de circulatie a fost agreata de catre toti beneficarii, iar specialistii au prezentat astazi proiectul.

Se doreste amenajarea a trei sensuri giratorii, unul în zona fostei cladiri „Constructorul”, unul la intesectia străzii Moldovei cu cea a Crinilor, iar cel de-al treilea sens giratoriu ar urma sa fie construit in zona supermarketului Kaufland din Pascani. Astfel, ar urma sa fie desfiintate cele doua intersectii semaforizate, urmând ca accesul, atat spre Lidl, cat si spre noul centru comercial sa se faca prin intrarea in sensul giratoriu de la Kaufland.

Primaria Pascani are in intentie ca in aceasta vara sa fie amenjate rondurile cu balize din plastic umplute cu apa, imediat dupa obtinerea avizelor necesare de la Serviciul Judetean de Politie Rutiera Iasi.

Investitia propriu-zisa urmeaza sa fie facuta anul viitor, dupa o perioada de proba, in care se va urmari daca se respecta conditiile de buna desfasurare a circulatiei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Premii pentru sportivii pășcăneni la Campionat Mondial de Qwan Ki Do

Sportivii de la Clubul Long Ho din Pașcani au reușit să urce pe podium și au obținut...

Apel umanitar pentru un tânăr jucător de fotbal din Pașcani

Apel umanitar pentru un tânăr de 24 de ani, cunoscut în comunitatea din Pașcani și apreciat ca...

Primarul din Mircești, cercetat pentru purtare abuzivă

Primarul comunei Mircești, Leon Bălteanu, este cercetat penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă, în urma unei sesizări...

Liceul “Miron Costin” a primit placheta Eco-Școală

După mai mulți ani în care in cadrul scolii, au fost derulate activitati si ateliere care pun în lumină...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI