-0.8 C
Paşcani
luni, decembrie 4, 2023

O nouă şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni in cursul zilei de miercuri, începând cu ora 13.00. Anunţul a fost făcut de edilul municipiului, în şedinţa extraordinară a legislativului păşcănean, convocat marţi, începând cu ora 10.00. Primarul Dumitru Pantazi a anunţat că vor fi luate măsurile necesare în concordanţă cu ultimele ordonanţe militare privitor la limitarea circulaţiei persoanelor şi protejarea persoanelor vulnerabile.
De asemenea, în şedinţa de mâine, se aşteaptă clarificări privitor la programul de lucru în acesta perioada al unor servicii şi instituţii publice, în contextul noilor restricţii impuse cetăţenilor.
O altă problemă care ridică multe semne de întrebare este cea privitoare la păşcănenii reveniţi de curând din străinătate şi care nu sunt luaţi în evidente pentru autoizolare la domiciliu. Vinerea trecută numărul celor care se afla în supravegherea Poliţiei Locale, Poliţiei Municipale şi Jandarmeriei este de 248, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică. Pe străzi, circula, cel mai probabil, încă alte sute de persoane, revenite acasă, asupra cărora ar trebui luate măsuri similare.

Alte articole