0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

O nouă secție de recuperare medicală, la Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan” din Târgu Frumos

Investiții importante la un spital din Târgu Frumos. Începând cu data de 10 august, Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan” din oraș are o nouă secție.

Conducerea a anunțat că în cadrul unității medicale va funcționa un Compartiment de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală pentru a oferi pacienților tratamente de specialitate.

Pacienții vor fi primiți, începând de marți, în noul spațiu, iar consultațiile și procedurile se pot efectua contra cost sau în baza biletului de trimitere prescris de către medicul de familie sau medicul specialist.

Responsabil de acest compartiment este Gheorghiu Florin-Mihai, specialist în acest domeniu.

Noua secție a fost dotată cu echipamente achiziționate în anii anteriori și utilizate pentru pacienții internați la Compartimentul de Ingrijiri Paleative și Compartimentul de Boli Cronice, iar o mare parte din aparatura a fost achiziționată la sfarsitul anului 2019.

Noul spațiu a fost pus la punct din fondurile proprii ale spitalului si in parteneriat cu primăria orasului Târgu Frumos.

Cei interesați sa apeleze la tratamentele disponibile in cadrul noului compartiment, sunt așteptați la unitatea medicală pentru a urma tratamentul necesar tratării afecțiunilor de care suferă, de luni pana vineri in intervalul orar 8 – 15.

Tot în cadrul spitalului a fost reabilitat Laboratorul de Radiologie și Imagistica Medicala, iar activitatea acestui compartiment a reînceput de pe 9 august a.c. In acest caz, serviciile medicale se pot efectua doar contra cost.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow