More

  O noua scoala in Ruginoasa. De luni va fi data in folosinta

  Array

  Cadou inedit de Mos Nicolae pentru elevii din comuna Ruginoasa. Astazi, 06 decembrie 2012, a avut loc festivitatea de deschidere a parterului de la noua scoala din centrul comunei. Incepand de luni, peste 150 de elevi se pot bucura de clase moderne si calduroase, in care orele de curs se pot tine in conditii adecvate actului educational.
  La eveniment au participat un sobor de preoti, care au sfintit cladirea, inspectorul scolar Cristi Iordachioaie, primarul comunei, Ionel Moraru, cadre didactice, parinti dar si elevi.

  Directoarea unitatii de invatamant, Irina Dodu, a declarat ca este mai mult decat multumita de noua cladire, insa isi doreste ca in viitorul apropiat, cu ajutorul administratiei locale si al Inspectoratului Scolar Judetean sa fie terminat si etajul scolii.

  Emotii vizibile a prezentat si primarul comunei, in timpul discursului, edilul varsand lacrimi de bucurie, pentru ca in sfarsit comuna se poate bucura de o scoala moderna.
  Mai mult, el spune ca in viitor va face tot posibilul ca unitatea de invatamant sa devina liceu, chiar daca conditiile pentru realizarea acestui pas sunt destul de riguroase.
  Dupa discursul oficialitatilor prezente la eveniment, copiii au oraganizat o mica serbare de cantece si colinde, in semn de multumire si bucurie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI