15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

O noua scoala in Ruginoasa. De luni va fi data in folosinta

Cadou inedit de Mos Nicolae pentru elevii din comuna Ruginoasa. Astazi, 06 decembrie 2012, a avut loc festivitatea de deschidere a parterului de la noua scoala din centrul comunei. Incepand de luni, peste 150 de elevi se pot bucura de clase moderne si calduroase, in care orele de curs se pot tine in conditii adecvate actului educational.
La eveniment au participat un sobor de preoti, care au sfintit cladirea, inspectorul scolar Cristi Iordachioaie, primarul comunei, Ionel Moraru, cadre didactice, parinti dar si elevi.

Directoarea unitatii de invatamant, Irina Dodu, a declarat ca este mai mult decat multumita de noua cladire, insa isi doreste ca in viitorul apropiat, cu ajutorul administratiei locale si al Inspectoratului Scolar Judetean sa fie terminat si etajul scolii.

Emotii vizibile a prezentat si primarul comunei, in timpul discursului, edilul varsand lacrimi de bucurie, pentru ca in sfarsit comuna se poate bucura de o scoala moderna.
Mai mult, el spune ca in viitor va face tot posibilul ca unitatea de invatamant sa devina liceu, chiar daca conditiile pentru realizarea acestui pas sunt destul de riguroase.
Dupa discursul oficialitatilor prezente la eveniment, copiii au oraganizat o mica serbare de cantece si colinde, in semn de multumire si bucurie.

Alte articole