20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

O nouă şansă de a trăi: fetiţa condamnată la moarte din cauza unei boli va fi operată gratuit în Germania

Fetita cu inima bolnava, din Tatarusi a primit o sansa la viata. Ana-Maria, in varsta de doar 3 ani a plecat in aceasta dimineata, 20 mai a.c., insotita de mama ei, in Germania, la o clinica privata, unde va fi supusa unei interventii chirurgicale la inima. Va fi internata acolo aproximativ doua luni, unde personalul specializat ii va oferi ingrijirea medicala de care are nevoie pentru a se pune pe picioare. Mai mult, operatia va fi facuta gratuit.

Vestea ca a fost acceptata pentru operatie a venit pe neasteptate pentru mama fetitei, Anisoara Dogaru. Aproape cand isi pierduse speranta ca Ana –Maria va avea sansa de a se face bine, medicul curant a anuntat-o sa se pregateasca pentru calatorie.

Cu inima tremurand de bucurie si cu lacrimi in ochi, in aceasta dimineata si-a facut bagajul, si-a luat la revedere de la ceilalti copii ai ei si a plecat spre aeroportul Otopeni cu o ambulanta.
Cu toate ca a avut bani pentru biletele de avion doar cu o singura calatorie, urmand ca sotul sa le cumpere pe cele de intors in tara, mama fetitei a plecat fara sa se gandeasca vreo clipa.

Reamintim ca Ana-Maria sufera inca de la nastere de o malformatie la inima, care in timp s-a agravat si a generat alte boli precum hipertensiune pulmonara severa si hidrocefalie congenitala. Parintii au apelat la medici din Romania pentru o interventie chirurgicala care sa o salveze, insa au fost refuzati din cauza complexitatii bolii. Singura sansa era, prin urmare, doar operatia in strainatate.
A reusit sa plece. Insa, daca pana in prezent era condamnata la moarte, acum o asteptam inapoi acasa pe Ana-Maria, sanatoasa si plina de viata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow