More

  O nouă şansă de a trăi: fetiţa condamnată la moarte din cauza unei boli va fi operată gratuit în Germania

  Array

  Fetita cu inima bolnava, din Tatarusi a primit o sansa la viata. Ana-Maria, in varsta de doar 3 ani a plecat in aceasta dimineata, 20 mai a.c., insotita de mama ei, in Germania, la o clinica privata, unde va fi supusa unei interventii chirurgicale la inima. Va fi internata acolo aproximativ doua luni, unde personalul specializat ii va oferi ingrijirea medicala de care are nevoie pentru a se pune pe picioare. Mai mult, operatia va fi facuta gratuit.

  Vestea ca a fost acceptata pentru operatie a venit pe neasteptate pentru mama fetitei, Anisoara Dogaru. Aproape cand isi pierduse speranta ca Ana –Maria va avea sansa de a se face bine, medicul curant a anuntat-o sa se pregateasca pentru calatorie.

  Cu inima tremurand de bucurie si cu lacrimi in ochi, in aceasta dimineata si-a facut bagajul, si-a luat la revedere de la ceilalti copii ai ei si a plecat spre aeroportul Otopeni cu o ambulanta.
  Cu toate ca a avut bani pentru biletele de avion doar cu o singura calatorie, urmand ca sotul sa le cumpere pe cele de intors in tara, mama fetitei a plecat fara sa se gandeasca vreo clipa.

  Reamintim ca Ana-Maria sufera inca de la nastere de o malformatie la inima, care in timp s-a agravat si a generat alte boli precum hipertensiune pulmonara severa si hidrocefalie congenitala. Parintii au apelat la medici din Romania pentru o interventie chirurgicala care sa o salveze, insa au fost refuzati din cauza complexitatii bolii. Singura sansa era, prin urmare, doar operatia in strainatate.
  A reusit sa plece. Insa, daca pana in prezent era condamnata la moarte, acum o asteptam inapoi acasa pe Ana-Maria, sanatoasa si plina de viata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI