19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

O nouă sală de întreţinere la Paşcani

Ultimele știri

După mesele copioase de sărbători, cu siguranţă căutaţi o sala de sport pentru a reveni la condiţia fizică de altădată dar şi pentru că mişcarea este unul dintre ingredientele principale pentru un fizic plăcut. Sala de sport de la Şcoala 3 din Paşcani şi-a schimbat sediul, iar acum se află în centrul oraşului chiar în aceeaşi clădire cu studioul BitTv.

sala de intretinere

Într-o locaţie centrală, cu mai mult spaţiu şi cu zeci de aparate performante, instructorul de aerobică şi culturism, Radu aşteaptă de luni până vineri, de la ora 14.00 până la 22.00, cât mai multe persoane să facă mişcare, să-şi lucreze anumite părţi ale corpului, să-şi redobândească condiţia fizică.

După câteva săptămâni de amenajare şi renovare, sala de sport şi-a deschis porţile pentru doritori. Clienţii nu lipsesc mai ales acum după sărbătorile de iarnă, unde nu s-a mai ţinut cont de dietă.

Cu zeci de aparate de forţă, o parte construite chiar de instructor, Radu va lucra cu fiecare client în parte pentru rezultate mai bune. De asemenea sunt aşteptate şi persoanele care au probleme cu spatele sau pentru recuperări, antrenorul având calificări şi rezultate în acest sens.

La fiecare antrenament, clienţii trebuie să vină în echipament sportiv şi cu o sticlă de apă. În banii de pe abonament, pentru o luna de zile – 20 de şedinţe, nu se ţine cont de câte ore stai în sala. Preţul plătit de un elev/student este de 60 lei, iar adulţi 80 lei. – vezi video în buletinul de știri INFOBIT.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI