More

  O noua incercare pentru redeschiderea spitalului din Targu Frumos. Primaria renunta la colaborarea cu Pascaniul

  Array

  Spitalul de la Targu Frumos ar putea fi redeschis, exact in forma in care a fost inchis acum cativa ani de zile. Consiliul local a analizat in sedinta trecuta rezultatul demersurilor de pana acum, pe langa Spitalul de Urgenta din Pascani pentru redeschiderea unei sectii medicale la Targu Frumos.

  Nemultumiti de rezultat, alesii au renuntat la aceasta colaborare si l-au imputernicit pe primar sa faca toate demersurile necesare pentru obtinerea avizelor de la Ministerul Sanatatii in vederea redeschiderii spitalului.

  De asemenea, acolo urmeaza sa fie facute o serie de investitii cu finantare de la bugetul local pentru a fi indeplinite conditiile prevazute de lege.

  Mentionam ca spitalul orasenesc a fost inchis in anul 2011 ca efect al reformei sanatatii impuse de fostul ministru Cseke Attila .

  De atunci si pana acum reprezentatii comunitatii fac eforturi pentru a redeschide unitatea medicala avand in vedere numeroasele solicitari venite din partea cetatenilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI