More

  O noua evaluare a persoanelor cu handicap

  Array

  Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap a fost prezentă astăzi la Pașcani pentru a verifica cele peste 40 de dosare ale persoanelor care au probleme medicale, de la cele reumatice pana la boli psihice si pentru a da avize, de la cele definitive pana la nerevizuibil.

  comisie pers cu handicap
  Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap a fost prezentă astăzi la Paşcani pentru a verifică cele peste 40 de dosare ale persoanelor care au probleme medicale, de la cele reumatice până la boli psihice şi pentru a da avize, de la cele definitive până la nerevizuibil.
  Peste 40 de persoane din Municipiu şi comunele din împrejurimi care au fost programate s-au prezentat astăzi la Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap. Această, din anul 2012, vine lunar la Paşcani pentru a evalua sau reevalua persoanele cu dizabilităţi.

  De peste 10 ani este evaluată şi această femeie. Ea suferă de numeroase boli, are insuficientă renală şi diabet, iar astăzi a fost programată din nou la o evaluare a dosarului care atestă starea de sănătate din ultima perioada a păşcănencei. Vine însoţită şi spune că este un lucru bun că nu mai e nevoie să se deplseze la Iaşi pentru a fi evaluată.

  În funcţie de criteriile de evaluare sunt situaţii în care dosarele sunt respinse, iar beneficiarilor li se cere să revină cu o serie de documente care lipsesc. Comisia are programări pentru Paşcani şi în următoarele luni. Este vorba despre data de 28 octomrie, 16 noiembrie şi 9 decembrie.

  De când Comisia vine la Paşcani, din anul 2012, au fost verificate peste 1.500 de dosare, fiindu-le date bolnavilor reevaluri la 6 luni sau anuale.

  Această comisie este formată din medici şi psihologi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI