26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

O nouă ediție a evenimentului pentru copii, de pe 18 decembrie – Trăistuța cu datini și obiceiuri

- Advertisement -

Școala Gimnazială Valea -Seacă vă invită să participați  la cea de a III a ediție a concursului -festival din cadrul proiectului județean ,,Trăistuța cu datini și obiceiuri,, înscris în C.A.E.R- 2016, propus pentru C.A.E.R -2017 .

Proiectul a fost inițiat pentru a exprima  într-un mod original, unic , artistic, bucuria sărbătorilor de iarnă   și pune accent pe colaborarea dintre elevii școlii noastre cu cei din școlile partenere precum și  pe implicarea comunității locale într-o activitate organizată de școala din comuna Valea- Seacă.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni:

A. Secțiunea cu participare directă , ce va avea loc pe data de 18 decembrie 2016, la Clubul Copiilor din Pașcani.

B. Sectiunea cu participare indirectă, unde elevii pot trimite decorațiuni de Crăciun, desene  cu această tematică , etc. pe adresa școlii mai jos menționată.

Concursul se adresează elevilor din învățământul preșcolar , primar  gimnazial și liceal.

Așadar, vă așteptăm cu drag să confruntăm idei , metode, tehnici  și modalități deosebite de lucru ale unor lucrări și de asemenea vă așteptăm să petrecem împreună pe data de 18 decembrie ,amintindu-ne de datinile și obiceiurile din străbuni !

Lucrările sunt așteptate pe adresa școlii : Școala Gimnazială Valea -Seacă, comuna Valea-Seacă, județul Iași iar  regulamentul și fișa de înscriere pentru ambele secțiuni se găsesc atașate mai jos dar și pe facebook-ul școlii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow