4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

O nouă conducere la Cercetaşi

O nouă conducere la Cercetaşi. Alegerile au avut loc aseară, iar după prezetarea unui bilanţ al activităţilor şi evenimentelor de la înfiinţare şi până în prezent, a fost propus şi votat noul lider al Centrului de Cercetaşi din Paşcani.

dan curcudel

Dan Curcudel este, începând de astăzi, noul lider al Centrului local “Crinii” Paşcani. El a fost votat de către liderii organizaţiei din Municipiu, direct, fără vot secret. Cei prezenţi au apreciat proiectele care urmează să fie aplicate, pe următorii 3 ani de zile, atât cât e durata mandatului de lider.

Dan Curcudel face parte din Centru cercetaşilor din Paşcani de aproximtiv 4 ani şi a venit prima oară pentru a-şi înscrie copilul in organizatia din Paşcani. De atunci, s-a implicat în numeroase activităţi şi evenimente care au fost organizate la nivel de Centru, prin Titus Hen, cel care a fost la conducere trei ani.
Dan Curcudel vrea să schimbe imaginea Centrului, să aducă cât mai mulţi păşcăneni să se înscrie la Cercetaşi şi să descopere ce înseamnă a fi cercetaşi şi mai ales, copiii care provin din familii cu posibilităţi băneşti reduse, să fie implicaţi în activităţi la nivel naţional.

Misiunea Cercetăşiei în societatea românească este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajută la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi că indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Menţionăm că la Centrul “Crinii” din Paşcani sunt peste 80 de persoane înscrise, cel mai mic cercetas avand varsta de 6 anişori. Organizaţia din Paşcani a fost înfiinţată în anul 2009 şi primul lider a fost Oana Togan.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow