33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

O noua asociatie in memoria Mitropolitului Visarion Puiu

Protopopiatul Pascani doreste sa infiinteze inca o asociatie in memoria Mitroplitului Visarion Puiu. Noua asociatie ar urma sa aiba ca scop organizarea de activitati socio-culturale si de promovare a personalitatii acestuia. Nu se stie inca cine sunt membrii fondatori, insa initiatorul proiectului, preot protopop Pavel Postolachi spune ca lista este deschisa tuturor celor care vor sa se implice si sa sprijine cultura.
Ideea infiintarii unei noi asociatii a pornit din cauza nemultumirilor aparute in randul preotilor pascaneni in legatura cu activitatile primei Asociatii „Visarion Puiu” mutata la Roman, sub coordonarea preotului protopop Florin Tuscanu.
Mai exact, asociatia desi poarta numele unui pascanean, isi desfasoara activitatile mai mult la Roman, Pascaniul fiind sters de pe lista de activitati culturale.
Mentionam ca Asociatia „Visarion Puiu” a fost infiintata in anul 2005, printre membrii fondatori numarandu-se preotii Pavel Postolachi si regretatul Mihai Mocanu. Din cauza unor probleme financiare Asociatia a fost preluata de Protopopiatul Roman in anul 2009. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow