14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

O nouă aplicaţie Google simplifică transferul de fişiere între telefoane

Transferul de fișiere între telefoane este pentru unii oameni un chin. Google lucrează în prezent la o nouă aplicaţie. Se numeşte Files Go şi este un manager de fişiere care oferă un set de facilităţi care o recomandă celor care deţin un telefon cu spaţiu de stocare redus.
Files Go este la bază un manager de fişiere care permite utilizatorilor să-şi regăsească şi să-şi gestioneze fişierele stocate pe telefon – să copieze, să mute şi să şteargă imaginile, filmele şi orice alte tipuri de fişiere.

Dincolo de această opţiune de bază, Files Go oferă două alte facilităţi. Prima dintre acestea este eliberarea a spaţiului de stocare prin ştergerea automată a fişierelor temporare sau duplicate ori a aplicaţiilor care nu mai sunt folosite.

Cea de-a doua este o funcţie de transfer al fişierelor de pe un telefon pe altul. Operaţiunea este gândită pentru a fi uşor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor şi foloseşte în acest sens conexiunea Bluetooth a telefonului.

Deşi Google nu a comunicat nimic oficial în acest sens, aplicaţia Files Go ar putea fi inclusă pe lista aplicaţiilor de bază, care sunt preinstalate pe telefoanele comercializate de compania americană şi partenerii acesteia.

 

Continuare pe DIGI24.RO

Alte articole

Meseriile viitorului. Joburile care nu pot fi înlocuite de inteligența artificială

Inteligența artificială va afecta multe categorii de salariați, dar...

Oceanele se transformă în supă

Temperatura de la suprafața oceanului planetar a crescut mai...

Misterul celei mai vechi biserici din România. Urmele de lup descoperite pe pardoseala romană VIDEO

Biserica medievală din Sântamaria Orlea păstrează numeroase mistere. Este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow