More

  O nouă aplicaţie Google simplifică transferul de fişiere între telefoane

  Transferul de fișiere între telefoane este pentru unii oameni un chin. Google lucrează în prezent la o nouă aplicaţie. Se numeşte Files Go şi este un manager de fişiere care oferă un set de facilităţi care o recomandă celor care deţin un telefon cu spaţiu de stocare redus.
  Files Go este la bază un manager de fişiere care permite utilizatorilor să-şi regăsească şi să-şi gestioneze fişierele stocate pe telefon – să copieze, să mute şi să şteargă imaginile, filmele şi orice alte tipuri de fişiere.

  Dincolo de această opţiune de bază, Files Go oferă două alte facilităţi. Prima dintre acestea este eliberarea a spaţiului de stocare prin ştergerea automată a fişierelor temporare sau duplicate ori a aplicaţiilor care nu mai sunt folosite.

  Cea de-a doua este o funcţie de transfer al fişierelor de pe un telefon pe altul. Operaţiunea este gândită pentru a fi uşor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor şi foloseşte în acest sens conexiunea Bluetooth a telefonului.

  Deşi Google nu a comunicat nimic oficial în acest sens, aplicaţia Files Go ar putea fi inclusă pe lista aplicaţiilor de bază, care sunt preinstalate pe telefoanele comercializate de compania americană şi partenerii acesteia.

   

  Continuare pe DIGI24.RO

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Smart Forest, soluție inteligentă pentru a opri defrișările în România

  Smart Forest, soluție inteligentă pentru a opri defrișările în România. Proiectul, denumit Smart Forest, presupune instalarea unor aparate inteligente în arbori pentru a asculta sunetele specifice intervenției uman. //

  Am trecut la ora de vară. Teoretic, anul acesta ar trebui să fie ultimul în care se mai schimbă ora

  In ultima duminică a lunii martie, ceasurile au fost date înainte cu o oră, atât în România, cât şi în alte state ale Uniunii Europene. Astfel, ora 3:00 a devenit ora 4:00, iar duminica a fost, practic, cea mai scurtă din an - una de doar 23 de ore! //

  Ora Pământului 2021: Oamenii din toată lumea sting lumina sâmbătă la 20:30

  Ora Pământului - Earth Hour, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, marcată la nivel mondial, are loc în 2021, pe 27 martie, începând cu ora locală 20.30, diferenţele fiind date de fusul orar. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet