More

  O nouă aplicaţie Google simplifică transferul de fişiere între telefoane

  Transferul de fișiere între telefoane este pentru unii oameni un chin. Google lucrează în prezent la o nouă aplicaţie. Se numeşte Files Go şi este un manager de fişiere care oferă un set de facilităţi care o recomandă celor care deţin un telefon cu spaţiu de stocare redus.
  Files Go este la bază un manager de fişiere care permite utilizatorilor să-şi regăsească şi să-şi gestioneze fişierele stocate pe telefon – să copieze, să mute şi să şteargă imaginile, filmele şi orice alte tipuri de fişiere.

  Dincolo de această opţiune de bază, Files Go oferă două alte facilităţi. Prima dintre acestea este eliberarea a spaţiului de stocare prin ştergerea automată a fişierelor temporare sau duplicate ori a aplicaţiilor care nu mai sunt folosite.

  Cea de-a doua este o funcţie de transfer al fişierelor de pe un telefon pe altul. Operaţiunea este gândită pentru a fi uşor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor şi foloseşte în acest sens conexiunea Bluetooth a telefonului.

  Deşi Google nu a comunicat nimic oficial în acest sens, aplicaţia Files Go ar putea fi inclusă pe lista aplicaţiilor de bază, care sunt preinstalate pe telefoanele comercializate de compania americană şi partenerii acesteia.

   

  Continuare pe DIGI24.RO

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un milion de locuitori care trăiesc într-o piramidă gigantică: proiectul futurist care îi fascinează pe japonezi

  În Japonia se vorbește de mai mulți ani despre un proiect care prevede „cazarea” a un milion de locuitori într-o piramidă gigantică de doi...

  Un nou record pentru viteza de Internet: 1.000 de filme HD descarcate intr-o secunda

  O echipa de cercetatori din Australia a obtinut viteza de Internet record de 44,2 Tbps (terabiti pe secunda), care permite descarcarea unui pachet de...

  Zece zgomote stranii pe care știința încă nu le-a explicat pe deplin

  La sfârșitul lunii aprilie, un zgomot straniu a fost auzit la Angers, în Franța, chiar două zile la rând, fără ca locuitorii să fie...

  Opinii