0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

O nouă acțiune de evacuare a comercianților din piața Vale. Femeia care a vrut să se incendieze a fost amendată din nou

În cursul zilei de vineri, la primele ore la dimineții, Poliția Locală a venit din nou în control la comercianții care nu au contractele actualizate pentru deținerea domeniului public.

Acțiunile au fost organizate în urma somațiilor trimise încă din luna mai de la primărie, prin care s-a adus în discuție evacuarea spațiului din vecinătatea halei în vederea respectarii recomandărilor ISU, conform precizărilor primarului.

Astfel, Poliția Locală a dat vineri, 25 iunie, șapte amenzi, după ce în cursul zilei de ieri au fost aplicate două sancțiuni.

Printre cei amendați a fost și femeia care, în cursul zilei de ieri, s-a stropit cu diluant la audiențele de la primărie, în semn de protest. Ea a fost sancționată cu suma de 200 de lei astăzi, după ce ieri, ea și soțul ei au primit alte două amenzi, una de 200 și alta de 500 de lei.

Ei se consideră nevinovați și solicită primăriei și Consiliului Local să pună la dispoziția comercianților un alt spațiu în care să își poată vinde marfa.

Precizăm că notificările semnate de primarul Marius Pintilie au fost trimise comercianților din piețele agroalimentare din muncipiu, pe motivul că în aceaste zone ar urma să înceapă lucrările de modernizare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow