22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

O noua actiune de dezinsectie, la Pascani

O noua actiunde de dezinsectie in municipiul Pascani, anuntata de societatea locala CLP Ecoserv SRL. Pulverizarea substantelor toxice este programata in perioada 20 – 26 iunie a.c, pe domeniul public, atat in oras cat si in cele cinci suburbii. Tratamentul va fi facut pe timpul noptii intre orele 22:00 – 05:00. Este a treia actiune de dezinsectie din acest an, necesara pentru combaterea insectelor, mai ales a tantarilor.
Daca vremea va fi nefavorabila in perioada respectiva, interventia va fi reprogramata au anuntat reprezentantii societatii.

Pentru evitarea unor eventuale intoxicatii cetatenii municipiului sunt rugati sa evite deplasarile in intervalul orar sus mentionat si sa tina ferestrele inchise in timpul actiunii de dezinsectie.

“Rugăm cetăţenii să evite trecerea sau stationarea în zona de acţiune a utilajelor, în timp ce acestea pulverizează soluţii de combatere a ţânţarilor şi larvele acestora si, deasemenea, sa acorde o atentie sporita supravegherii copiilor si animalelor de companie, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.”

De asemenea sefii de sociatii de proprietari precum si locuitorii din suburbii sunt rugati sa ia masurile necesare pentru combaterea insectelor in subsolurile blocurilor si gospodarii.
“Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort.”
De asmenea cei care au iazuri cu peste sau se ocupa cu cresterea albinelor sunt atentionati sa ia masurile necesare de protectie impotriva substantelor toxice.

“Persoanele care detin in proprietate/concesiune/inchiriere, lucii de apa populate cu peste, detinatori de stupi si populatii de albine, sa isi ia masuri de preventie pe perioada actiunii de dezinsectie, pentru a evita producerea unor evenimente de natura sa conduca la afectarea populatiei de pesti si a familiilor de albine.”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow