21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

O nouă acțiune de dezinsecție în Pașcani și suburbii

- Advertisement -

O nouă acțiune de dezinsecție în municipiul Pașcani la începutul lunii viitoare. Mai exact, de pe 5 și până pe 10 iulie, operatorul local CLP ECOSERV, prin personalul calificat din cadrul societății, va stropi cu produse specifice anumite zone din municipiu și suburbii.

Proprietarii imobilelor/asociațiile de proprietari au obligația legală să întreprindă, în paralel cu autoritățile publice, acțiuni de dezinsecție pe domeniile private ale acestora, reprezentate de spațiile comune (subsoluri), pentru a crește eficiența acestor măsuri de combatere a țânțarilor.

Rugăm cetățenii să evite deplasările în intervalul orar sus menționat și să țînă ferestrele închise pentru a evita expunerea directă la substanțele cu care se efectuează acțiunea de dezinsecție. Totodată, rugăm cetăţenii să evite trecerea sau staționarea în zona de acţiune a utilajelor, în timp ce acestea pulverizează soluții de combatere a țânțarilor şi larvele acestora și, deasemenea, să acorde o atenție sporită supravegherii copiilor și animalelor de companie, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.

În situația în care, sunt cetățeni la care apar simptome de intoxicație la nivelul cailor aeriene, usturimi, disconfort respirator, toxicitate digestivă cu dureri abdominale, greață, vărsături, crampe abdominale, sunt rugați să se adreseze medicului de familie sau Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

De precizat este faptul că acțiunea de dezinsecție ar putea continua până în toamnă, potrivit celor spuse de conducerea operatorului local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow