1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

“O noapte furtunoasă” la Casa de Cultură din Pașcani

“O noapte furtunoasă” la Casa de Cultură din Pașcani

Sunteți așteptați la “O noapte furtunoasă”, la Casa de Cultură din Pașcani. Piesa de teatru este programată pentru începutul lui februarie când actorii de la Teatru “Mihai Eminescu” din Botoșani vor veni în oraș. Prețul unui bilet de acces la spectacol este de 40 lei iar rezervările făcute vor fi valabile doar trei zile. „O noapte furtunoasă” este  un spectacol dedicat relației umane firești, calde, fără ocolișuri.

Vineri, 2 februarie 2018, începând cu ora 19.00 sunteți așteptați la teatru! Protagoniștii vor fi actorii Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoșani care vor intra în pielea personajelor din piesa de teatru “O noapte furtunoasă” de Ioan Luca Caragiale. Comedia este în regia lui George Șfaițer. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Pentru informații și rezervări, sunați la 0726040408 -Samir Marcu.

Actorii care vor interpreta aceasta piesa sunt: Cezar Amitroaie, Mihail Dontu, Silvia Raileanu, Dragos Radu, Florin Aionitoaei, Robert Sebastian Vanzariuc si Petronela- Lorena Chiributa. Trebuie să știți că din acest an, rezervările pentru spectacole sunt valabile trei zile, pentru a preîntâmpina probleme de la evenimentele trecute, când se făceau rezervări și nu se mai prezenta la spectacol, locul rămânând liber.

Aceasta piesa de teatru va readuce in atentia publicului dramaturgia romaneasca.
Regizorul a pastrat o unitate a epocii si doreste sa aduca in atentia publicului o poveste de dragoste cu nabadai, ramanand consecvent cu aceasta formula de altadata a teatrului.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI