Slider

“O noapte furtunoasă” la Casa de Cultură din Pașcani

Sunteți așteptați la “O noapte furtunoasă”, la Casa de Cultură din Pașcani. Piesa de teatru este programată pentru începutul lui februarie când actorii de la Teatru “Mihai Eminescu” din Botoșani vor veni în oraș. Prețul unui bilet de acces la spectacol este de 40 lei iar rezervările făcute vor fi valabile doar trei zile. „O noapte furtunoasă” este  un spectacol dedicat relației umane firești, calde, fără ocolișuri.

Vineri, 2 februarie 2018, începând cu ora 19.00 sunteți așteptați la teatru! Protagoniștii vor fi actorii Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoșani care vor intra în pielea personajelor din piesa de teatru “O noapte furtunoasă” de Ioan Luca Caragiale. Comedia este în regia lui George Șfaițer. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Pentru informații și rezervări, sunați la 0726040408 -Samir Marcu.

Actorii care vor interpreta aceasta piesa sunt: Cezar Amitroaie, Mihail Dontu, Silvia Raileanu, Dragos Radu, Florin Aionitoaei, Robert Sebastian Vanzariuc si Petronela- Lorena Chiributa. Trebuie să știți că din acest an, rezervările pentru spectacole sunt valabile trei zile, pentru a preîntâmpina probleme de la evenimentele trecute, când se făceau rezervări și nu se mai prezenta la spectacol, locul rămânând liber.

Aceasta piesa de teatru va readuce in atentia publicului dramaturgia romaneasca.
Regizorul a pastrat o unitate a epocii si doreste sa aduca in atentia publicului o poveste de dragoste cu nabadai, ramanand consecvent cu aceasta formula de altadata a teatrului.

 

Slider