-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

O lună după gratii pentru bărbatul din Ruginoasa care a lovit un jandarm

Barbatul din Ruginoasa care a lovit un jandarm cu pumnul in fata, in timpul manifestarilor de pe 31 decembrie din localitate, a fost trimis dupa gratii. El a fost retinut imediat dupa incident, iar apoi a fost bagat in arest preventiv pana pe 29 ianuarie a.c.

Procurorii de la Parchetul din  Pascani au fost cei care au preluat cercetarile si care l-au trimis pe agresor in fata judecatorilor din municipiu cu propunere de arestare preventiva, ce a fost admisa chiar din ziua de ajun.

(…) dispune arestarea preventivă a inculpatului H V C, retinut in cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj,, prev. de art. 257 alin.1,4 Cod Penal raportat la art. 193 alin.l Cod Penal, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 31.12.2021 şi până la data de 29.01.2022, inclusiv . Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul prin apărător de aplicare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu (…) se arata in sentinta de pe portalul Judecatoriei Pascani.

Pe retelele de socializare au aparut imagini cu momentul agresiunii. Pe filmare se observa cum localnicul l-a lovit pe jandarm, iar apoi a fugit.

Subofiţerul agresat a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD aflat la faţa locului şi, ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Paşcani.
Jandarmeria Română precizează că nu s-au înregistrat alte evenimente care să reclame intervenţia forţelor de ordine prezente la faţa locului.

De precizat este faptul ca bataia de la Ruginoasa nu a avut loc nici un acest an, confruntarea fiind oprita de oamenii legii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow