Array

O gospodărie din Boșteni a ars din cauza focului lasat nesupravegheat

• În data de 06.07.2015, ora 13:55, Punctul de Lucru Hîrlău a intervenit în satul Bădeni, comuna Scobinţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj. Au ars: structura din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 50 m2, un dulap din lemn, un cauciuc auto şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 10 m2. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.
• În data de 06.07.2015, ora 16:04, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Ion Creangă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie. Au ars: acoperişul casei cu astereală din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 5 m2, tavanul unei anexe construit din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 40 m2, acoperişul şi pereţii unui depozit de furaje pe o suprafaţă de aproximativ 50 m2. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise.
• În data de 06.07.2015, ora 21:31, Secţia de Pompieri Paşcani în cooperare cu SVSU Tătăruşi a intervenit în satul Tătăruşi, comuna Tătăruşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 10 t furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise ori neprotejate corespunzător.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...