16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

O firmă din Pașcani la Târgul Internațional CARNEXPO

Grupul de Firme Kosaram participa timp de trei zile la cel mai mare targ de carne si produse din carne din Romania. In perioada 23 – 26 octombrie, la Bucuresti are loc Targul International CARNEXPO, la care sunt prezente peste 90 de firme, atat din tara cat si din strainatate.

Cei care viziteaza vor gasi cele mai bune produse din carne la cele mai avantajoase preturi. Expozantii vor avea ocazia sa vada care sunt punctele tari ale concurentei si tendinte modeleaza piata.
Evenimentul a debutat cu o conferinta a producatorilor si a procesatorilor de carne, la care a participat fondatorul Grupului de Firme Kosarom, Neculai Apostol, delegatii din China, ministri si secretari de stat. Principalele teme ale conferintei au fost necesitatea reducerii TVA-ului la carne si preparate din carne, deschiderea si sustinerea exporturilor pe noi piete externe, precum si protectia produselor romanesti.

Prima zi a targului se va termina cu o gala a premiilor in industrie si cu o degustare a produselor traditionale din tarilor participante, precum Grecia, Ucraina, Rusia, Romania sau China.

Mentionam ca si in celelalte zile vor avea loc conferinte pentru crescatorii de bovine si pentru reprezentatii industriei carnii din tarile estice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI