8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

O firmă din Pașcani la Târgul Internațional CARNEXPO

Grupul de Firme Kosaram participa timp de trei zile la cel mai mare targ de carne si produse din carne din Romania. In perioada 23 – 26 octombrie, la Bucuresti are loc Targul International CARNEXPO, la care sunt prezente peste 90 de firme, atat din tara cat si din strainatate.

Cei care viziteaza vor gasi cele mai bune produse din carne la cele mai avantajoase preturi. Expozantii vor avea ocazia sa vada care sunt punctele tari ale concurentei si tendinte modeleaza piata.
Evenimentul a debutat cu o conferinta a producatorilor si a procesatorilor de carne, la care a participat fondatorul Grupului de Firme Kosarom, Neculai Apostol, delegatii din China, ministri si secretari de stat. Principalele teme ale conferintei au fost necesitatea reducerii TVA-ului la carne si preparate din carne, deschiderea si sustinerea exporturilor pe noi piete externe, precum si protectia produselor romanesti.

Prima zi a targului se va termina cu o gala a premiilor in industrie si cu o degustare a produselor traditionale din tarilor participante, precum Grecia, Ucraina, Rusia, Romania sau China.

Mentionam ca si in celelalte zile vor avea loc conferinte pentru crescatorii de bovine si pentru reprezentatii industriei carnii din tarile estice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow