More

  O fetiţă de patru ani, mama şi bunica ei au fost date dispărute

  O minoră în vârstă de patru ani de zile, mama sa şi bunica au fost date dispărute după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Poliţiştii le caută, după ce ultima dată au fost văzute pe raza oraşului Dolhasca, judeţul Suceava.

  Poliţiştii la caută pe Vera Aioanei (25 de ani), din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava Alexandra Maria Aioanei (4 ani), din aceeaşi localitate şi Elena Bălan (49 de ani), domiciliată în Republica Moldova, care în cursul zilei de 17 ianuarie 2018, în jurul orei 07.00, au plecat din Dolhasca şi nu mai sunt de găsit.

  Semnalmentele Verei Aioanei: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond, până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept. La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâş, blugi de culoare neagră, gen colanţi, în picioare purta ghete negre din piele, cu şireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40×30 cm).

  Semnalmentele minorei Alexandra Maria Aioanei: înălţime circa 80 de centimetri, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaştri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

  Semnalmentele Elenei Bălana: înălţime aproximativ 1,70 metri, corpolentă, faţa ovală, parul şaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, până la nivelul genunchiului. În cazul în care aveţi informaţii cu privire la aceste persoane, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Mobilizarea continuă pentru Nicoleta. Comunitatea este alături de ea

  Mobilizarea pentru Nicoleta, adolescenta din Pascani care sufera de o boala crunta, continua. Cazul tinerei cu ochii ca cerul si o vointa de fier...

  Recital online de poezii la Pașcani, de Ziua Culturii Naționale

  Vineri, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale, respectiv implinirea a 171 de ani de la nasterea poetului, Mihai Eminescu, la Pascani are loc o...

  Campania de vaccinare antigripală gratuită a fost extinsă pentru toată populaţia

  Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripală anuală pentru toate grupele populaţionale, fără a mai exista o prioritizare impusă de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI