1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

O fetiţă de patru ani, mama şi bunica ei au fost date dispărute

O minoră în vârstă de patru ani de zile, mama sa şi bunica au fost date dispărute după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Poliţiştii le caută, după ce ultima dată au fost văzute pe raza oraşului Dolhasca, judeţul Suceava.

Poliţiştii la caută pe Vera Aioanei (25 de ani), din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava Alexandra Maria Aioanei (4 ani), din aceeaşi localitate şi Elena Bălan (49 de ani), domiciliată în Republica Moldova, care în cursul zilei de 17 ianuarie 2018, în jurul orei 07.00, au plecat din Dolhasca şi nu mai sunt de găsit.

Semnalmentele Verei Aioanei: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond, până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept. La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâş, blugi de culoare neagră, gen colanţi, în picioare purta ghete negre din piele, cu şireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40×30 cm).

Semnalmentele minorei Alexandra Maria Aioanei: înălţime circa 80 de centimetri, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaştri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Semnalmentele Elenei Bălana: înălţime aproximativ 1,70 metri, corpolentă, faţa ovală, parul şaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, până la nivelul genunchiului. În cazul în care aveţi informaţii cu privire la aceste persoane, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Se întrerupe furnizarea apei in orașul Targu Frumos si împrejurimi

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă în zilele de 26 și 27 octombrie 2021 În scopul...

Meteo până pe 7 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, ce temperaturi vom avea timp de două săptămâni

Meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele...

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din Pașcani, au ars duminică

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din municipiul Pașcani, au ars duminică, 24 octombrie, dupa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI