5.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Tragedie – o fetiță a murit în condiții suspecte, în brațele tatălui întors din străinătate. Comunitatea este în stare de șoc

Tragedie – o fetiță a murit în condiții suspecte, în brațele tatălui întors din străinătate. Comunitatea este în stare de șoc

Tragedie într-o familie. O fetiță și-a dat suflarea chiar în brațele tatălui, venit acasă de sărbători, după mai bine de un an petrecut în străinătate la muncă. Copila în vârstă de 8 ani, elevă în clasa a I a este din satul Hârtoape, comuna Vânători. Nefericitul moment s-a petrecut în această dimineață când părinții au văzut că micuța s-a învinețit la față și nu mai respira. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală. 

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Tragedie într-o familie dintr-o comună din apropiere de Pașcani. Un copil de doar opt ani a decedat în brațele tatălui, azi dimineață, 11 aprilie, în jurul orei 7:30 la domiciliu, chiar înainte să plece la școală. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Ambulanța a fost chemată la fața locului, însă după minute de resucitare, medicii nu au putut decât să constate decesul.

„La locul solicitarii a intervenit un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi care au găsit-o pe fetiţa în stop cardio-respirator. S-au instituit manevrele de resuscitare însă a fost declarat decesul”, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi.

Familia și comunitatea sunt în stare de șoc mai ales că o știau pe micuță plină de viață, frumoasă, prima pe clasă și care ajuta pe toți cei care aveau nevoie. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat dat fiind că aseară Emanuela se juca cu amicii ei pe stradă și chiar și-a așteptat să ajungă tatăl ei din Germania, însă a adormit, întâlnindu-se cu el azi dimineață când au stat de vorbă și s-au jucat.

Cei apropiați spun că fetița nu era bolnavă, ci puțin răcită, însă ieri la școală ar fi înghițit o bucată de radieră de la un creion, obiect ce i-ar fi provocat amețeală și tuse. Profesorul îndrumător, Arpad Kui a spus că știe de incidentul de la școală, însă fata și-a revenit și a fost dusă acasă chiar de învățător, relatând mamei toate cele întâmplate la orele de curs.

La școală, în banca unde stătea micuța, colegii au aprins lumânări și se roagă pentru sufletul ei. Nu lipsesc mesajele de condoleanțe pentru Emanuela Kăndăluță.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la IML Iași pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie stabilite cauzele exacte ce au dus la deces. Și Poliția a intrat firși face cercetări.

Micuța este din satul Hârtoape, comuna Vânători. Familia mai are o fetită de trei ani. Tatăl lor abia venise din străinătate, Germania, pentru a petrece sărbătorile acasă, alături de familie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI