Array

O femeie în stare gravă după ce a băut insecticid

O nouă tentativă de sinucidere în Paşcani. O femeie în vârstă de 60 ani a băut insecticid pentru a încheie socotelile cu viaţa. A fost găsită la timp de către cei apropiaţi iar medicii i-au salvat viaţa.
Medicii păşcăneni au mai salvat o viaţă. De această dată este vorba despre o femeie din Paşcani care a fost adusă joi, 24 septembrie, în stare gravă la CPU după ce a încercat să se sinucidă. Femeia a luat mai multe înghiţituri de insecticid dintr-o sticlă cu gândul să îşi pună capăt zilelor. Familia a găsit-o la timp şi a sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj a transportat-o de urgenţă la Spitalul din Paşcani, unde medicii i-au făcut spălături gastrice pentru a diminua din efectul devastator al substanţei toxice.

Din cauza arsurilor grave la nivelul tubului digestiv femeia a fost transferată la o clinică din Iaşi pentru tratament de specialitate.
Amintim că zilele trecute o altă femeie de 32 de ani a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile. A fost salvată însă de medicii din Paşcani.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi o femeie de 60 ani fost adusă aproape în comă după ce a băut o sticlă de spirt medicinal. În cazul acesteia urmează să se ia măsurile necesare după terminarea investigaţiilor medicale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...