More

  O femeie în stare gravă după ce a băut insecticid

  Array

  O nouă tentativă de sinucidere în Paşcani. O femeie în vârstă de 60 ani a băut insecticid pentru a încheie socotelile cu viaţa. A fost găsită la timp de către cei apropiaţi iar medicii i-au salvat viaţa.
  Medicii păşcăneni au mai salvat o viaţă. De această dată este vorba despre o femeie din Paşcani care a fost adusă joi, 24 septembrie, în stare gravă la CPU după ce a încercat să se sinucidă. Femeia a luat mai multe înghiţituri de insecticid dintr-o sticlă cu gândul să îşi pună capăt zilelor. Familia a găsit-o la timp şi a sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj a transportat-o de urgenţă la Spitalul din Paşcani, unde medicii i-au făcut spălături gastrice pentru a diminua din efectul devastator al substanţei toxice.

  Din cauza arsurilor grave la nivelul tubului digestiv femeia a fost transferată la o clinică din Iaşi pentru tratament de specialitate.
  Amintim că zilele trecute o altă femeie de 32 de ani a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile. A fost salvată însă de medicii din Paşcani.
  De asemenea, în cursul zilei de astăzi o femeie de 60 ani fost adusă aproape în comă după ce a băut o sticlă de spirt medicinal. În cazul acesteia urmează să se ia măsurile necesare după terminarea investigaţiilor medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  Probleme cu retelele de apa, din cauza gerului

  Probleme serioase la retele de distributia a apei din municipiul Pascani, din cauza temperaturilor extreme din ultimile zile. Zeci de conducte au inghetat atat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI