14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

O femeie în stare gravă după ce a băut insecticid

O nouă tentativă de sinucidere în Paşcani. O femeie în vârstă de 60 ani a băut insecticid pentru a încheie socotelile cu viaţa. A fost găsită la timp de către cei apropiaţi iar medicii i-au salvat viaţa.
Medicii păşcăneni au mai salvat o viaţă. De această dată este vorba despre o femeie din Paşcani care a fost adusă joi, 24 septembrie, în stare gravă la CPU după ce a încercat să se sinucidă. Femeia a luat mai multe înghiţituri de insecticid dintr-o sticlă cu gândul să îşi pună capăt zilelor. Familia a găsit-o la timp şi a sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj a transportat-o de urgenţă la Spitalul din Paşcani, unde medicii i-au făcut spălături gastrice pentru a diminua din efectul devastator al substanţei toxice.

Din cauza arsurilor grave la nivelul tubului digestiv femeia a fost transferată la o clinică din Iaşi pentru tratament de specialitate.
Amintim că zilele trecute o altă femeie de 32 de ani a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile. A fost salvată însă de medicii din Paşcani.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi o femeie de 60 ani fost adusă aproape în comă după ce a băut o sticlă de spirt medicinal. În cazul acesteia urmează să se ia măsurile necesare după terminarea investigaţiilor medicale.

Alte articole