More

  O femeie în stare gravă după ce a băut insecticid

  Array

  O nouă tentativă de sinucidere în Paşcani. O femeie în vârstă de 60 ani a băut insecticid pentru a încheie socotelile cu viaţa. A fost găsită la timp de către cei apropiaţi iar medicii i-au salvat viaţa.
  Medicii păşcăneni au mai salvat o viaţă. De această dată este vorba despre o femeie din Paşcani care a fost adusă joi, 24 septembrie, în stare gravă la CPU după ce a încercat să se sinucidă. Femeia a luat mai multe înghiţituri de insecticid dintr-o sticlă cu gândul să îşi pună capăt zilelor. Familia a găsit-o la timp şi a sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj a transportat-o de urgenţă la Spitalul din Paşcani, unde medicii i-au făcut spălături gastrice pentru a diminua din efectul devastator al substanţei toxice.

  Din cauza arsurilor grave la nivelul tubului digestiv femeia a fost transferată la o clinică din Iaşi pentru tratament de specialitate.
  Amintim că zilele trecute o altă femeie de 32 de ani a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile. A fost salvată însă de medicii din Paşcani.
  De asemenea, în cursul zilei de astăzi o femeie de 60 ani fost adusă aproape în comă după ce a băut o sticlă de spirt medicinal. În cazul acesteia urmează să se ia măsurile necesare după terminarea investigaţiilor medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet