30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

O femeie din Todiresti este disparuta de 3 luni de acasa

Trei copii din Blagesti isi cauta mama dupa ce aceasta a plecat de acasa in luna iulie. Este vorba despre Maria Agavriloaiei din Todiresti care a plecat de la domiciliu in luna iulie a anului curent, abandonandu-si cei trei copii de 3, 6  si 16 ani care au ramas in grija bunicii de 79 ani. Intre timp copiii au fost preluati de catre Directia de Asistenta Sociala Iasi.

Se pare ca femeia avea un obicei de a pleca de acasa, ea a mai facut acest lucru si in trecut, cand a plecat pe la diferiti barbati din tara dar mereu revenea dupa cateva saptamani sau maxim o luna.

Ingrijorati ca femeia nu mai apare, membrii familiei au apelat la ajutorul politistilor. Femeia are urmatoarele semnalmente, inaltimea de 1m 60, 50 kg, parul de culoare castanie, tunsa scurt, fara semne particulare. Din cauza faptului ca nimeni nu a vazut-o in ziua disparitiei, rudele nu au putut spune politistilor cu ce era imbracata.

Cine poate da relații despre Maria Agavriloaiei, este rugat să se adreseze celui mai apropiat Post de Poliție ori sa sune la numarul de urgenta 112.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow