15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

O femeie din Todiresti este disparuta de 3 luni de acasa

Trei copii din Blagesti isi cauta mama dupa ce aceasta a plecat de acasa in luna iulie. Este vorba despre Maria Agavriloaiei din Todiresti care a plecat de la domiciliu in luna iulie a anului curent, abandonandu-si cei trei copii de 3, 6  si 16 ani care au ramas in grija bunicii de 79 ani. Intre timp copiii au fost preluati de catre Directia de Asistenta Sociala Iasi.

Se pare ca femeia avea un obicei de a pleca de acasa, ea a mai facut acest lucru si in trecut, cand a plecat pe la diferiti barbati din tara dar mereu revenea dupa cateva saptamani sau maxim o luna.

Ingrijorati ca femeia nu mai apare, membrii familiei au apelat la ajutorul politistilor. Femeia are urmatoarele semnalmente, inaltimea de 1m 60, 50 kg, parul de culoare castanie, tunsa scurt, fara semne particulare. Din cauza faptului ca nimeni nu a vazut-o in ziua disparitiei, rudele nu au putut spune politistilor cu ce era imbracata.

Cine poate da relații despre Maria Agavriloaiei, este rugat să se adreseze celui mai apropiat Post de Poliție ori sa sune la numarul de urgenta 112.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...